Advies

“Lichtpunt krijgt vooral projectaanvragen via professionelen:  architecten, interieurarchitecten, installateurs…

De opdrachtgever kan natuurlijk wel een particulier zijn.”

Zaakvoerder Tony Decavele en zijn team ontvangen u graag in hun overzichtelijke toonzaal waar u de allernieuwste licht ideeën, design armaturen en technische verlichtingsmogelijkheden kan vinden.

De lichtadviseurs van Lichtpunt maken de lichtstudies ‘op maat’ voor architecten, interieurarchitecten, inrichters, studiebureaus, projectontwikkelaars, installateurs, bedrijven en particulieren. Wij beschikken over de nieuwste software en zorgen voor ingetekende plannen en technische ondersteuning.

Bij de bestelling wordt gezorgd voor een snelle & efficiënte afhaling of levering waarbij de service na verkoop zeker niet vergeten wordt. Ons motto is kwaliteit, service en garantie.

Gezien onze jarenlange ervaring in de projectwereld kunnen we tal van referenties voorleggen, zowel residentieel als industrieel, maar ook oplossingen voor horeca en buitenverlichting.

We werken aan een continu proces van innovatie en ontwikkeling waarbij de nieuwste trends qua materialen, kleuren en integratiemogelijkheden op de voet gevolgd worden. Daarnaast wordt reeds jaren rekening gehouden met ecologisch en energiezuinige lichtoplossingen. Dit resulteert in een compleet aanbod op vlak van lichtsturingen, dimming, LED-technologie, daglichtregeling, …